Student

Svensk Järnvägsteknik är en del av NRC Group. NRC Group är en av Nordens ledande koncerner inom infrastrukturutbyggnad och är noterad på Oslobörsen. I Sverige består NRC Group av Svensk Järnvägsteknik, Segermo och Elektrobyggnad. Tillsammans har vi kunskap och kapacitet att utföra omfattande entreprenader som innebär nybyggnation, upprustning och ombyggnation av järnväg. Vi utför mark-, ban-, el-, signal- och telearbete (kallas även för MBEST). Denna kompetensbredd gör att vi har en unik ställning i branschen.

Vill du bli en av oss? Här kan du läsa mer om tjänster vi har utannonserade just nu.

Hittar du inget jobb som passar dig, men tror att du har kompetens vi söker. Tveka inte, skicka då en spontanansökan till rekrytering@sjtab.se. Vi kontaktar dig om din profil matchar en tjänst vi söker.

Nyheter

Nytt YouTube-klipp

27 mars, 2017

Se det nya YouTube-klippet som visar utförandet av spårbytet mellan Teckomatorp och Kävlinge. Klippet finns både på YouTube (sök på spårbyte Kävlingebanan) och på hemsidan under fliken referenser.

Se YouTube-klippet Spårbyte Ransta-Tillberga

23 mars, 2017

Utförandet av spårbytet mellan Ransta-Tillberga visas nu i en video på YouTube eller här på hemsidan. Videon är placerad under fliken referenser.