Student

Sista ansökningsdag: 2017-06-02

Vill du vara med och påverka när Sveriges infrastruktur byggs? Vill du vara delaktig i hela kedjan från kalkyl, planering, genomförande och uppföljning av ett projekt? Vill du arbeta i ett företag med familjär kultur där ingen dag är den andra lik och du får möjligheten att växa och ta ansvar?

Vid varje nytt projekt som Svensk Järnvägsteknik startar upp blir en platschef totalansvarig för projekt. Platschefen har vid sin sida en entreprenadingenjör som är med i hela kedjan från kalkyl, planering, genomförande till uppföljning. Som entreprenadingenjör kommer du arbeta på orten för entreprenaden, så resor och övernattningar förekommande.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

  • Kalkylarbete
  • Upprätta projekt-, miljö- samt arbetsmiljöplaner
  • Riskanalyser
  • Säkerhetsarbete
  • Huvudtidplan och Etapptidplan – vilket innebär att du bistår platschefen med att arbeta fram den övergripande tidplanen/projektplaneringen samt en detaljerad plan i MS Project samt uppföljning av dessa
  • Materialbeställningar
  • Ekonomi – bistå platschefen i det arbetet som rör ekonomin i projektet samt ÄTA-hantering
  • Kontinuerlig uppföljning av projekten
  • Delta i kund- och leverantörsmöten
  • Ta fram relationshandlingar till kund

Du kommer ha många kontakter internt i koncernen samt med kunder och leverantörer, så det krävs att du har en hög samarbetsförmåga och är kommunikativ. Du ska vara bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift och även kunna kommunicera på engelska. Då många av dina arbetsuppgifter består i dokumentation och att sammanställa information behöver du vara strukturerad och kunna hantera många olika arbetsuppgifter parallellt. Då arbetet på järnväg ofta har korta ledtider krävs det att du är flexibel och anpassningsbar. Resor ingår i tjänsten så B-körkort är ett krav.

Du har en akademisk teknisk ingenjörsutbildning. Om du har läst entreprenadjuridik eller har något års erfarenhet av anläggningsbranschen är det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Din placering kommer vara i bostaden men vi vill att du bor i Stockholmsregionen med omnejd.

För oss är det viktigast att hitta den bästa personen för varje tjänst. Därför välkomnar vi alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Då företaget ingår i en koncern finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Entreprenadchef Joel Skönvall 070–7542500 eller HR-ansvarig Desirée Börjeskog på tfn: 070–7542766

Märk din ansökan med ”Entreprenadingenjör” och maila in ansökan till rekrytering@sjtab.se. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan omgående med dock senast 2017-06-02.

Nyheter

Nytt YouTube-klipp

27 mars, 2017

Se det nya YouTube-klippet som visar utförandet av spårbytet mellan Teckomatorp och Kävlinge. Klippet finns både på YouTube (sök på spårbyte Kävlingebanan) och på hemsidan under fliken referenser.

Se YouTube-klippet Spårbyte Ransta-Tillberga

23 mars, 2017

Utförandet av spårbytet mellan Ransta-Tillberga visas nu i en video på YouTube eller här på hemsidan. Videon är placerad under fliken referenser.