Student

Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Arbetsort: Örebro eller enligt överenskommelse.

Är du en tydlig chef och en coachande ledare som kan styra upp vår resursplanering? Gillar du utveckling och snabba förändringar? Som chef och ledare kommer du ha en viktig roll i vår organisation. Tillsammans bygger vi Sveriges infrastruktur!

Arbetsuppgifter
Som resurschef kommer du i nära dialog med våra platschefer resurssätta våra projekt.  Det är oerhört viktigt att vi har rätt antal medarbetare med rätt kompetens och utbildning som utför våra arbeten. Utifrån underlag du och platscheferna tar fram skapar du en resursplanering. Du kommer ha personalansvar för cirka 30 stycken tekniker. Vid resursbrist ansvarar du även för extern inhyrning av resurser. När dina medarbetare går över och arbetar i projekten flyttas arbetsmiljöansvaret till respektive platschef. Som chef kommer du att leda och utveckla dina medarbetare i enlighet med företagets policy, rutiner och processer. Då företaget växer och utvecklas är det meriterande om du tidigare har arbetat med utvecklings- och förändringsarbete.

I ditt ledarskap och som ansvarig chef, kommer du arbeta med kompetensförsörjning dvs. anställa, behålla, utveckla och avveckla. Arbetsuppgifterna är bland annat: utvecklingssamtal, utbildning, rekrytering, ”svåra samtal”, rehabilitering, lönesättning, ledigheter mm.

Din profil
För att trivas i rollen som resurschef ska du känna dig trygg och säker i ditt ledarskap som präglas av tydlighet. Du har erfarenhet av arbete med resursplanering. Då vår verksamhet innebär många snabba förändringar är det viktigt att du har ett lösningsfokuserat synsätt och kan förhålla dig till snabba förändringar. Du kommer ha många kontakter både internt och externt och är van att samarbeta på olika plan. Du är utåtriktad, lyhörd och tydlig i din kommunikation. För att lyckas leda, coacha, motivera och utveckla är det viktigt att du är engagerad, positiv och beslutsmässig. I förbättringsarbetet är det viktigt att du har ett logiskt tänkande, teknisk förståelse, kan se helhet samt förmåga att tänka i nya banor. Du ska vara driven, professionell och agera utifrån din roll och ha hög integritet. Du ska vara bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Våra projekt är utspridda över hela Sverige och detta innebär att du har ca 4 resdagar per månad.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Din placering kommer vara på vårt kontor i Örebro eller enligt överenskommelse.

För oss är det viktigast att hitta den bästa personen för varje tjänst. Därför välkomnar vi alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Entreprenadchef Joel Skönvall på tfn: 070–7542500 eller HR-ansvarig Desirée Börjeskog på tfn: 070–7542766

Märk din ansökan med ”Resurschef” och maila in ansökan till rekrytering@sjtab.se. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan omgående med dock senast 2017-03-31.

Nyheter

Nytt YouTube-klipp

27 mars, 2017

Se det nya YouTube-klippet som visar utförandet av spårbytet mellan Teckomatorp och Kävlinge. Klippet finns både på YouTube (sök på spårbyte Kävlingebanan) och på hemsidan under fliken referenser.

Se YouTube-klippet Spårbyte Ransta-Tillberga

23 mars, 2017

Utförandet av spårbytet mellan Ransta-Tillberga visas nu i en video på YouTube eller här på hemsidan. Videon är placerad under fliken referenser.