Student

Svensk Järnvägsteknik är ett entreprenadföretag på den svenska järnvägsmarknaden. Vi erbjuder helhetslösningar för om- och tillbyggnad av järnväg och arbetar kundnära där vi bygger upp organisationen efter kundens behov och önskemål. Samarbete, tillit och tydlig kommunikation är grundförutsättningar i alla våra entreprenader. Som företag strävar vi efter att leda utvecklingen av arbetet på och omkring järnvägen och leverera skräddarsydda, effektiva lösningar till våra kunder. Svensk Järnvägsteknik arbetar över hela Sverige.

Svensk Järnvägsteknik är ett företag inom NRC Group som är en av Nordens ledande koncerner inom infrastrukturutbyggnad och är noterade på Oslobörsen. NRC Group består, utöver Svensk Järnvägsteknik, av NRC Rail Norge, Segermo Entreprenad, Litz Entreprenad och Elektrobyggnad.

Nyheter

Nytt YouTube-klipp

27 mars, 2017

Se det nya YouTube-klippet som visar utförandet av spårbytet mellan Teckomatorp och Kävlinge. Klippet finns både på YouTube (sök på spårbyte Kävlingebanan) och på hemsidan under fliken referenser.

Se YouTube-klippet Spårbyte Ransta-Tillberga

23 mars, 2017

Utförandet av spårbytet mellan Ransta-Tillberga visas nu i en video på YouTube eller här på hemsidan. Videon är placerad under fliken referenser.